Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 27ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga
Rafa Berlanga: "La brutalitat i violència de l'1-O és injustificable"
El portaveu d'ICV ha lamentat el comportament de les forces policials de l'Estat i l'actitud del govern central

El regidor d'Iniciativa per Catalunya Verds a Sant Sadurní, Rafa Berlanga, ha visitat Ràdio Sant Sadurní -com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha estat molt contundent en la valoració posterior al Referèndum del passat 1 d'octubre.

Berlanga ha comentat que “és injustificable la brutalitat i la violència desproporcionada amb la què van actuar -les forces de l'Estat-” afegint, també que “des del primer moment vam estar en totes les manifestacions que es van fer sobre aquest tema”. Al mateix temps, també ha explicat que “hi ha uns culpables evidents, que són el govern del PP. que mai han escoltat a Catalunya, però els partits independentistes tampoc no són innocents, ja que han forçat la màquina”.

El portaveu d'ICV ha conclòs l'entrevista valorant l'actualitat catalana i referint-se a una més que necessària negociació. “Les coses s'han de dialogar, pensar i posar sobre la taula els pros i contres. Sóc molt optimista i penso que això arribarà”. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic