Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
IV Cava Shopping Day i XVIII Mostra d'artesans
Som Sant Sadurní organitza diverses activitats el cap de setmana del 6, 7 i 8 d'octubre, coincidint amb el Cavatast i la Setmana del Cava, amb el suport de l'Ajuntament

Som Sant Sadurní organitza diverses activitats el cap de setmana del 6, 7 i 8 d’octubre, coincidint amb la celebració del Cavatast i la Setmana del Cava, amb el suport de l’Ajuntament de la vila.

D’una banda trobarem el 4t Cava Shopping Day per diumenge dia 8 d’octubre, una jornada de Botigues obertes i Música al carrer, coincidint amb el festiu local d’obertura comercial autoritzada.

Enguany les botigues adherides al Cava Shopping Day obriran les seves botigues o bé es traslladaran al carrer Montserrat, entre la Rambla Generalitat i la plaça Nova, diumenge de les 11.00 a les 20.00h i estaran senyalitzades amb un Tap de Cava que indicarà la seva participació al Cava Shopping Day. En total són vint-i-quatre botigues participants que trobareu a l’eix comercial. L’entitat ha editat un tríptic del Cava Shopping Day que es pot descarregar a www.somsantsadurni.com amb la relació dels establiments i la seva ubicació. Les botigues participants faran descomptes de fira als clients.

A la botiga Tripijocs hi trobareu també al llarg de tot el dia l’Espai de jocs LEGO i DJCO i, a la plaça de l’Ajuntament, podreu participar a l’espai ECO LAN PARTY, i guanyar punts per salvar el Medi Ambient. A la carpa de Medi Ambient de la plaça de l’Ajuntament entre les 10h i les 14h.

Però Cava Shopping Day és també sinònim de música al carrer i novament comptarem amb els duets musicals de jazz de les formacions Pep Rius duet amb Pep Rius i Pep Plaza; Merighi-Menrath duo amb Pedro Merighi i Henry Menrath al matí, i A Jazz Duet amb Albert Caire i Alberto Bendicho a la tarda. Els dues musicals amenitzaran les carpes comercials ubicades al carrer Montserrat.

A l’escenari ubicat a la plaça de l’Ajuntament tindrem: a les 11h, un Story time (hora del conte en anglès) a càrrec de Kids&Us Sant Sadurní; a les 12h, Dansa clàssica amb Cascavells; a les 13h lliurament de les bicicletes sortejades en el marc de la campanya A la vila en bicicleta de la mà del regidor de Medi Ambient, Toni Sisternes, i el president de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martín Ramos. Ja a la tarda, a les 17.30h, concert de laboratoris de Combo de l’Escola de Música de Sant Sadurni d’Anoia i a les 18.15h Desfilada de Núvies de Dolors Munné Atelier, amb la col·laboració de Cascavells i l’acompanyament  musical del conjunt vocal i combo de l’Escola de Música de Sant Sadurní d’Anoia. Els actes clouran amb el sorteig promocional de La Botiga del Xavi a les 19h.

Som Sant Sadurní muntarà paral·lelament al llarg de tot el cap de setmana la tradicional mostra d’artesania que enguany arriba a la seva divuitena edició. La mostra consolida la seva ubicació a la Rambla Generalitat, entre els carrers Barcelona i Tarragona, des de divendres tarda, dissabte i diumenge tot el dia. Una cinquantena de paradistes ocuparan la rambla amb un ampli ventall de productes artesans i creacions úniques en ceràmica, tèxtil, argent, bronze, pell, fusta, pissarra, fil ferro, sabons i espelmes naturals, etc. Algunes parades ofereixen la possibilitat de fer un taller per aprendre com fer peces de ceràmica, bijuteria, dibuix, patchwork, decoupage i ambientadors amb Lavanda. Els tallers es faran dissabte i diumenge d’11 a 13h i de 16 a 18h.

La mostra d’artesania es complementarà com ja és habitual amb algunes atraccions infantils i un carrussel artesanal a la mateixa rambla. Els clients amb la Targeta Client de Som Sant Sadurní tindran un 2×1 presentant la targeta client a les atraccions infantils Utrilla.

Aquells que s’adrecin a la parada Ramon Artigas de la mostra d’artesans tindran l’opció d’endur-se de record la seva  copa del Cavatast gravada amb el seu nom per només 1€eur.

Descarrega’t aquí el tríptic del Cava Shopping Day amb el llistat i ubicació dels comerços participants

Descarrega’t aquí el Mapa i el llistat dels artesans participants


Nota Som Sant Sadurní

PUBLICAT EL 05.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic