Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
final lliga catalana
El Noia cau davant el Reus en la final de la Lliga Catalana
Els de la Capital del Cava planten cara però perden per 3 gols a 5

Els homes de Pere Varias, que dissabte, contra tot pronòstic, guanyaven al Barça i es plantaven a la final de la competició, no van poder fer el mateix davant d'un Reus que va tenir seriosos problemes per guanyar a un renovat Noia.

Ja al minut 1, Esteller posaria per davant als de la Capital del Cava, però Bancells i Torra donarien esperances a un Reus, que arribaria al descans amb un 2 a 3 al marcador, fruit d'un darrer gol de Casas i Torra.

A la represa, però, un matiner gol de Salvat permetia als reusencs ampliar la diferència. Casas de falta directa intensificava l'emoció d'un duel molt equilibrat que es va mantenir amb incertesa fins al darrer segon, quan el Reus va situar el definitiu 3 a 5 amb un Noia que jugava amb cinc jugadors de pista.

Un partit molt vistós on els de la Capital del Cava van plantar cara als del Baix Camp.

El Noia, que aquesta setmana rep la visita de l'Oliveirense en el darrer partit de pretemporada, ja te les mires posades en el primer partit de Lliga, el que jugaran dissabte, 7 d'octubre davant el Liceu.