Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 18.08.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Tres dies de dol a Sant Sadurní
Minut de silenci web
Divendres al matí es va fer un minut de silenci i l'alcaldessa va signar dimarts el llibre de condolences habilitat a Vilafranca per Pau Pérez, víctima de l'atemptat

Amb motiu del brutal atemptat de dijous a Barcelona i el de Cambrils l'Ajuntament de Sant Sadurní s'ha sumat als tres dies de dol  decretats per la Generalitat de Catalunya.

Divendres al matí unes 200 persones, encapçalades pel consistori, van fer un minut de silenci en record de les víćtimes dels tràgics atemptats i per condemnar i rebutjar de forma contundent tot tipus de violèǹcia. Alguns comerços de la vila també van tancar at les portes i van sumar-se al minut de silenci.

D'altra banda l'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, va signar dimarts al matí a Vilafranca el llibre de condolences habilitat per Pau Pérez, víctima de l’atemptat terrorista del passat dijous a Barcelona. Diverses autoritats, entre elles el conseller de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Jordi Turull, es van desplaçar a Vilafranca per trasmetre el més sentit condol a la família i amics d'en Pau i per refermar els compromisos i valors de pau i llibertat.

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès serà obert fins dijous, entre les 10 i les 17h, perquè totes les persones que ho desitgin puguin signar el llibre de condolences. 

Signatura llibre condolences Pau Pérez

Pujar al principi de la pàgina