Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 25ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Presentació Cursa del Cava
La Cursa Solidària País del Cava ja ha lliurat més de 106.000 euros a la Marató de TV3
La propera edició se celebrarà el pròxim 29 d'octubre

La Confraria del Cava, amb el suport tècnic d’Octagon, ha presentat aquest dimecres l'onzena edició de la Cursa Solidària País del Cava, que es correrà el 29 d’octubre. Com és habitual, l‘activitat recollirà fons per la Marató de TV3 que aquest any està dedicada a les malalties infeccioses.

Segons Toni de la Rosa, president de la Confraria del Cava, l’entitat s’ha marcat enguany com a objectiu superar els 1.355 corredors que van participar en la cursa l’any passat. El 2016 es van recaptar 14.010 euros per a la investigació de l´ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques Des dels seus inicis, la cursa ja ha lliurat més de 106.000 euros a la Marató de TV3 i aquest any pretén superar la xifra dels 120.000 euros.

Enguany, la Cursa País del Cava incorpora, a més, una novetat i és el suport de l'obra Social La Caixa, que, segons Cristina González, directora comercial de Caixabank a la província de Barcelona, és una aposta clara pel territori penedesenc.

El tret de sortida de la cursa es donarà a les 10 del matí a la rambla Sant Francesc de Vilafranca i recorrerà 13,4 quilòmetres que separen les dues grans poblacions penedesenques, Vilafranca i Sant Sadurní. Per fomentar la participació familiar en la iniciativa, es manté la possibilitat de participar corrent o caminant, amb un límit màxim de 3 hores per completar el recorregut. També enguany hi haurà tres punts d’avituallament durant el trajecte, que s’ubicaran a La Granada, al Restaurant Sol i Vi i a Sant Sadurní.

Per aquesta onzena edició es manté el servei de bus que traslladarà gratuïtament els corredors que es vulguin desplaçar des de Sant Sadurní fins a Vilafranca, per prendre part en la sortida, com els que vulguin tornar a la capital penedesenca un cop finalitzada l’activitat. També es mantenen els serveis de dutxa i vestidors, que s’instal•laran a la zona esportiva de Sant Sadurní, i el de fisioterapeuta, que s’oferirà en col•laboració amb Serveis Mèdics Penedès.

Com l’any passat, inscriure’s a la Cursa Solidària País del Cava tindrà un cost de 10 euros, que s’entregaran íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3. Les inscripcions estan obertes ja i es poden fer fins dimecres 25 d'octubre a través de l’enllaç https://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/20170846/

La regidora d'esports de l'Ajuntament de Sant Sadurní, Laura Salvador, també ha estat present a l'acte, que ha conclòs amb el tradicional brindis.

Escolta l'àudio de la presentació

PUBLICAT EL 06.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic