Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Noia Freixenet 2017-18
El Noia presenta les noves incorporacions per la propera temporada
Aposta del club per joves talents amb Martí Zapater, Sergi Llorca i Martí Casas

El Noia Freixenet va presentar aquest dilluns els nous jugadors del conjunt de la Capital del Cava.

A L'acte, que s'ha dut a terme, com ja és habitual, a les Caves Freixenet, els roig i negres han presentat al nou porter, Martí Zapater, que arriba en substitució de Luis Gil sota pals, a Sergi Llorca, cedit pel FC Barcelona i a Marti Casas, procedent del Vic. L'entrenador, Pere Varias, que ha confirmat que la plantilla ja es dóna per tancada, també hi ha estat present, a més del president del club, Jaume Esteve.

Amb les baixes ja conegudes d'Eloi Albesa, Luis Gil i Ferran Rosa, el Noia es cobreix les esquenes amb tres joves talents amb projecció de futur.

Zapater arriba de les categories formatives del Moritz Vendrell, on aquest any ha debutat a l´Ok Lliga, i amb qui ha disputat campionats de Catalunya i d´Espanya. Llorca arriba al Noia Freixenet després de jugar durant la darrera temporada al Vic, on ha marcat onze gols i ha disputat la Lliga Europea juntament amb Cases, provinent, també, del CP Vic.

PUBLICAT EL 20.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic