Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta 25ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Intermunicipal
Susanna Mérida: "L'escola Intermunicipal no és un problema per la Generalitat"
La regidora socialista ha defensat la titularitat municipal del centre vers el traspàs a la Generalitat de Catalunya que s'està plantejant des de l'Ajuntament i la Mancomunitat de municipis de l'Alt Penedès.

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mèrida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní - com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha posat de manifest la seva preocupació sobre la situació de l'Escola Intermunicipal del Penedès. Un asumpte que es va debatre a la Comissió d'Ensenyament del Parlament de Catalunya a través d'una resolució presentada pel PSC

Mérida ha comentat que “L'Inter no és cap problema per a la Generalitat i confio que l'anàlisi que s'ha de fer sigui prudent, valorant totes les coses positives i negatives. Crec que serà més lent del que la pròpia Presidenta de la Mancomunitat voldria”.  

També ha volgut subratllar la manca d'informació que tenen sobre el preacord per Can Guineu i, tot i reconèixer que té un “preu raonable”, ha recordat que el problema continua sent la manca d'un projecte i dels cinc milions d'euros que podria suposar la rehabilitació de l'edifici.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç

PUBLICAT EL 15.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic