Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.06.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Tret de sortida al Festival En Veu Alta
Festival EVA 2017
Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura, present a la inauguració d'aquest certamen que tindrà a Sant Sadurní la seva seu central

Aquest divendres es va inaugurar el Festival En Veu Alta (EVA), certamen que durant els propers dies oferirà diverses activitats i propostes culturals a Sant Sadurní com a seu principal i a d’altres municipis del Penedès.

L’alcaldessa Maria Rosell i la regidora de Cultura, Montse Medall, acompanyades pel diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé; i la directora del Festival, Jordina Biosca, van donar el tret de sortida a una intensa setmana que té com a epicentre la paraula dita, la lectura i el foment de la llengua.

Des de l'Ajuntament, l'alcaldessa i la regidora van posar de relleu l'aposta de Sant Sadurní i del govern per la cultura i la voluntat de fusionar i potenciar aquest tipus de propostes amb la promoció del territori i el cava. Puigcorbé va subratllar l'interès de la Diputació per aquest tipus d'esdeveniments originals i amb trets diferenciadors i va recordar que s'ha apostat pel Festival En Veu Alta com un dels projectes estratègics en l'àmbit cultural. Prèviament Jordi Biosca també va agrair la col·laboració i confiança de les administracions i institucions per l'EVA, que teixeix sinèrgies entre els municipis del Penedès i que ofereix un bon equilibri entre la quantitat d'actes que se celebren en els propers dies a diversos escenaris i la qualitat de les propostes.

L'acte inaugural va comptar amb la presència d'altres regidors del govern, així com càrrecs electes de diversos municipis que acolliran també activitats del Festival. Aprofitant la visita a Sant Sadurní, Puigcorbé va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament.

La programació es va estrenar ja ahir al vespre amb el concert de Mirabèl, grup de ball Folk occità, a la plaça de l'Ajuntament, i tindrà continuïtat fins al dijous 8 de juny.

Podeu consultar les activitats del festival a la secció d'agenda de www.santsadurni.cat o al següent enllaç .

A la galeria de l'Ajuntament a Flickr trobareu més imatges de la inauguració

Pujar al principi de la pàgina