Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 24.05.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cloenda del club de lectura Petits Clàssics
petits clàssics
Èxit de la primera edició d'aquesta iniciativa per fomentar la lectura i acostar d'una manera amena i divertida grans obres de la literatura entre els més petits

La setmana passada es va posar punt i final a la primera edició del club dels Petits Clàssics, una iniciativa per fomentar la lectura entre nens i nenes i que va arrencar al setembre, amb l´inici del curs escolar.

En aquesta primera experiència es va comptar amb nens i nenees nascuts al 2007 i els llibres introduïts durant el curs han estat tres clàssics de la literatura, com: Les aventures de Tom Sawyer, Frankenstein i Platero y Yo. Les sessions les ha conduït la Núria Talavera.

De manera quinzenal, els més petits s´han reunit a la sala infantil de la biblioteca per comentar els llibres i les històries que hi expliquen. A la darrera sessió, que es va dur a terme al Casal d´Entitats ja que la biblioteca ha tancat portes amb motiu del seu trasllat al nou edifici de la plaça Nova, també es van introduir una sèrie de jocs al voltant de la literatura.

La valoració dels nens i nenes i dels pares per aquesta primera experiència ha estat molt positiva. Després de l´estiu la biblioteca municipal reprendrà aquest club de lectura dels Petits Clàssics.

Pujar al principi de la pàgina