Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat 26ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Vaga Codorniu
Els comitès de treballadors anuncien vaga a Codorniu el 25 i 31 de maig
Consideren insuficients les propostes que fins al moment ha presentat la direcció de l'empresa

NOTA DE PREMSA CCOO

CCOO d´Indústria denuncia l´actitud i la poca voluntat que està manifestant la direcció del grup Codorniu en la negociació de l´expedient que ha presentat per acomiadar un centenar de treballadors i treballadores. Quan pràcticament s´ha esgotat la meitat del període de consultes de l´expedient, la direcció de Codorniu manté unes propostes del tot insuficients i que no permeten avançar cap a mesures alternatives no traumàtiques.

Davant d´aquesta situació, els comitès d´empresa de Codorniu, amb una àmplia majoria de CCOO, fan una crida a la mobilització de tots els treballadors i treballadores del grup contra l´ERO i convoquen vaga a l´empresa per als propers dies 25 i 31 de maig. CCOO d´Indústria dona suport a la convocatòria.

CCOO considera inassumibles les propostes econòmiques que planteja l´empresa i denuncia que les prejubilacions anunciades no van acompanyades dels percentatges i convenis especials necessaris per garantir als treballadors de més edat arribar a la jubilació en unes condicions dignes.

CCOO exigeix a la direcció de Codorniu la retirada de l´expedient i que s´assegui a negociar amb la representació de la plantilla amb una veritable voluntat negociadora i de forma socialment responsable, tal com va anunciar que faria en un comunicat del passat 25 d´abril, una responsabilitat social que de moment no ha deixat veure.

Entrevista amb Antonio Cruces, president del Comitè d'Empresa, a Ràdio Sant Sadurní

PUBLICAT EL 18.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic