Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Roda premsa CUP i ICV
La CUP i ICV assenyalen un bloqueig del govern de Sant Sadurní en Participació i Transparència
Els dos grups lamenten el desinterès i la manca de voluntat per rendir comptes davant la ciutadania

Els grups municipals de la CUP i ICV de Sant Sadurní van comparèixer aquest dimarts en roda de premsa per denunciar l'immobilisme del govern de Sant Sadurní en Participació Ciutadana i Transparència.

Els seus portaveus, Jordi Pujol i Rafa Berlanga van denunciar que "els grups de PDeCAT i ERC han tombat sistemàticament totes les propostes en aquests àmbits, com el pressupost participatiu, dissenyar un pla d'equipaments o la tarifació social", i lamenten que si s'ha aprovat alguna moció des del govern s'ha dilatat tot el que s'ha pogut.



"Es tracta de dues regidories absolutament buides de contingut" va lamentar Pujol, mentre Rafa Berlanga es va referir a les dificultats per poder avançar en la revisió del ROM, el reglament de funcionament de l'Ajuntament. "Es va constituir una comissió un any després d'aprovar la moció i ara fa dos mesos que estan els treballs aturats".

Els dos grups consideren que no es tracta de deixadesa si no d'una voluntat clara del govern de no avançar en matèria de participació ni en la obligació de ser transparents i rendir comptes davant la ciutadania.

PUBLICAT EL 17.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic