Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 29ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Salut dona
Setmana de la salut de les dones 2017
Del 23 de maig al 4 de juny

El dia 28 de maig es celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones. En aquesta ocasió, des de la Taula per la Igualtat, s'han programat activitats per tal de facilitar un complet benestar físic, mental i social a través de donar informació, realitzar accions, amb propostes del 23 de maig al 4 de juny, fent esment a les diferents vessants que poden afectar la salut de les dones i també a la població en general i posant especial èmfasi en la prevenció.

Segons explica la regidora d'Acció Social, Àngels Canals: "Des de la regidoria d'Igualtat estem treballant diferents aspectes que afecten a la igualtat d'oportunitats i de tracte entre dones i homes. El dia 28 de maig, Dia Internacional de la Salut de les Dones, volem recuperar la feina feta i continuar treballant per millorar la salut de dones i homes. Els objectius a nivell municipal son el promoure una millora en l’atenció de la salut, promoure la prevenció de conductes de risc i crear espais formatius i de reflexió.

Cal tenir en compte les diferents necessitats de les dones al llarg del cicle vital, que suposen atencions específiques; així, les dones grans requereixen cures i atenció envers l’envelliment i factors psicològics com la soledat, la pobresa; les dones joves representen un col·lectiu amb necessitats de prevenció de malalties de transmissió sexual o embarassos no desitjats; les dones de mitjana edat són el col·lectiu de major risc de patir càncers diversos i prequereixen atenció personalitzada per raons físiques. En definitiva, es tracta d’aconseguir donar una atenció integral encaminada a una millora en la salut i qualitat de vida de les dones, fomentant actituds adreçades a augmentar el benestar de les dones com és la seva participació i presència en el món esportiu i la promoció d’hàbits saludables"

PUBLICAT EL 16.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic