Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat 27ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
ciclistes
Un grup de ciclistes sadurninencs, atropellats a Riudoms
Tots els joves estan fora de perill. Una dona de 26 anys, que ha donat positiu en el test d'alcoholèmia, ha envaït al carril contrari de la circulació

Un grup de ciclistes de #santsadurni, atropellats a Riudoms per una conductora que superava el límit d'alcoholèmia. Un dels ciclistes ferits ha estat traslladat a l'Hospital de Reus i ja ha estat donat d'alta. Tots ells estan fora de perill.

Els fets han succeït pels volts de les 07.15 hores a l´alçada del punt quilomètric 0,1 de la carretera T-704, dins del terme municipal de Riudoms (Baix Camp) quan un turisme ha envaït el carril contrari de la circulació i ha atropellat els ciclistes.

Com a conseqüència de l'accident, un dels sis ciclistes que anava en el grup ha resultat ferit greu, i altres dos han tingut ferides lleus per rascades.

Els Mossos d´Esquadra han detingut aquest la dona de 26 anys, de nacionalitat colombiana i veïna de Reus, per un delicte contra la seguretat del trànsit i per circular sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Després de socórrer als ciclistes ferits, els agents han procedit a efectuar la prova d'alcoholèmia a la conductora, que ha donat un resultat de 0,61 mil·ligrams/l.

Per aquest motiu s'ha detingut a la conductora per un delicte contra la seguretat del trànsit, donant-se la circumstància que es tracta d'una conductora novell i que la taxa màxima permesa per aquests conductors és de 0,15 mil·ligrams/l.

Foto: Reusdiari.cat

PUBLICAT EL 13.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic