Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 33ºC|19ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Biblioteca Ramon Bosch de Noya
La Biblioteca tanca portes a partir del 15 de maig
Tots aquells usuaris que tinguin documents amb data retorn posterior al 13 de maig se'ls renovarà automàticament fins al setembre

La biblioteca municipal tancarà les seves portes el proper dilluns 15 de maig degut al procés de trasllat i treballs de condicionament del servei al nou edifici del Centre Cultural de la plaça Nova.

Aquest proper dissabte 13 de maig, per tant  serà el darrer en què la biblioteca mantindrà operatius tots els seus serveis.

L'Ajuntament preveu reobrir la sala infantil com a sala d'estudi d'aquí a unes setmanes, però no recuperarà la resta de serveis fins a la reobertura de la nova biblioteca, prevista per al setembre. Per tant, s'informa a tots els usuaris que disposin de documents de la biblioteca en préstec i amb data de retorn posterior al 13 de maig.

Durant els propers mesos es reforçaran també les sales d'estudi de l'edifici de l'Índex i també es planteja la possibilitat a aquells estudiants que ho necessitin que puguin sol.licitar l'ús de despatxos al Casal d'Entitats.

El servei de la biblioteca iniciarà ara una intensíssima tasca per posar a punt el servei a les noves instal.lacions, en què hi destacarà un nou sistema informàtic de gestió que obligarà, entre d'altres, a renovar el sistema d'enxipament dels diversos milers de documents amb els que compta.

Termini de presentació de treballs del Premi Celler de Lletres

El 19 de maig finalitza el termini de presentació de treballs a la tercera edició del premi de novel·la curts Celler de Lletres. Trobareu més informació al següent enllaç
PUBLICAT EL 11.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic