Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.05.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El cicle Poesia a les Caves arriba a la 10a edició
Poesia a les Caves 2017
El certamen comptarà enguany amb tres cites, del 5 al 19 de maig, a més d'un espectacle poètic adreçat al públic familiar

El cicle de Poeia a les Caves, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní i Santi Borrell, arriba enguany a la seva desena edició i es presenta amb un cicle que constarà de quatre cites i que arrencarà aquest divendres 5 de maig amb una doble proposta, una de les quals un recital adreçat a públic infantil, una de les novetats d’enguany.

Com és habitual, totes les sessions es faran els divendres a 2/4 d’11 de la nit, del 5 al 19 de maig, i algunes de les bodegues oferiran l’oportunitat als assistents de visitar les instal·lacions una hora abans del recital.

Aquest dimecres a la tarda s’ha dut a terme l’acte de presentació del certamen, amb la presència del director del cicle, Santi Borrell; Montse Medall, regidora de Cultura; Glòria Bricollé, directora de la biblioteca municipal; Alonso Castellanos, dissenyador del cartell; a més d’Elena Olesa, en representació de les caves Recaredo.

La regidora de Cultura Montse Medall ha agraït la tasca i esforç de Santi Borrell per la promoció de la poesia, així com el suport de les caves de la vila per una iniciativa cultural molt consolidada a Sant Sadurní.

Borrell, per la seva banda, ha subratllat l’interès per acostar la poesia i la lectures d’obres de poetes en vida i ha recordat que durant aquests anys han participat al certamen més de 120 autors i autores. En aquest 2017 passaran per les caves Jaume Giró i Giró, Recaredo i Blancher, poetes com Miquel Desclot, Joan Pons, Montse Farré i Eva Font, entre d’altres.

Poesia a les caves infantil

L’edició d’enguany comptarà amb una versió infantil a les caves Maria Rigol Ordi. Sebastià Serra, de la companyia Vivim del Cuentu, oferirà l’espectacle poètic familiar “Bestiari salvatge d’estar per casa”, una aposta per futurs lectors de poesia segons els organitzadors i que, tal i com ha remarcat Glòria Bricollé, ja es treballa a escoles de la vila mitjançant quaderns de poesia amb alumnes de primer i segon de primària.

Podeu consultar el programa Poesia a les Caves 2017 al següent enllaç

Pujar al principi de la pàgina