Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta 25ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Notícies
Torna l“Endevina-la!” al Maig Gastronòmic
És un joc per resoldre jeroglífics organitzat per l´Oficina de Català de Sant Sadurní junt amb Som Sant Sadurní

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, per mitjà de l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia, i 50 comerços associats a Som Sant Sadurní posa en marxa el joc lingüístic “Endevina-la!”, que pretén promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi.

Resoldre jeroglífics

Cada establiment té exposat a l’aparador un cartell amb un dels jeroglífics del concurs El joc consisteix a resoldre el jeroglífic, entrar a la botiga i demanar una butlleta de participació, omplir-la amb la solució corresponent i deixar-la a la mateixa botiga. Hi ha un jeroglífic a cada botiga; per tant, com més aparadors es mirin i més jeroglífics es resolguin, més butlletes es podran omplir i més opcions de rebre un premi hi haurà. S’hi pot participar fins al 2 de juny.

Un jeroglífic és un enigma que consta d’una pregunta o frase introductòria que s’ha de contestar o completar interpretant els símbols, les lletres o les paraules que hi ha dins d’un requadre.

A Sant Sadurní, l'”Endevina-la!” es duu a terme en 50 comerços, en aquest cas associats a Som Sant Sadurní, i s’emmarca dins del Maig Gastronòmic, com una activitat més. Els establiments participants s’identifiquen fàcilment amb el jeroglífic a l’aparador.

Premis

El sorteig públic per conèixer els guanyadors i donar els premis es farà el dijous 8 de juny, a la seu de Som Sant Sadurní. S’han previst dos premis per als participants. Els premis consisteixen en dues targetes regal de 50 € i 30 € per gastar als establiments participants a l’”Endevina-la!”, cedits per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

PUBLICAT EL 03.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic