Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 02.05.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
10a edició del Poesia a les Caves del 5 al 19 de maig
Poesia a les caves cartell
El divendres 5 de maig hi haurà la primera sessió del cicle i també una sessió infantil

Aquest divendres 5 de maig les caves Jaume Giró i Giró seran les encarregades de donar el tret de sortida a la 10a edició del cicle Poesia a les Caves, que en aquesta ocasió comptarà amb tres sessions que se celebraran consecutivament els divendres a la nit fins al 19 de maig. La iniciativa està organitzada per Santi Borrell i la regidoria de Cultura de l´Ajuntament, amb el suport de tres caves: Jaume Giró i Giró, Recaredo i Blancher. En aquesta ocasió també hi haurà una sessió infantil: "Bestiari salvatge d'Estar per casa", el mateix 5 de maig, que es farà a les caves Maria Rigol i Ordi, organitzada per la Biblioteca Municipal.

Cada sessió, que s´iniciarà a 2/4 d´11 de la nit, comptarà amb la participació de tres poetes que llegiran alguns dels seus poemes. Una hora abans de l´acte, les caves oferiran la possibilitat de visitar les seves instal.lacions.

En aquesta ocasió els poetes i poetesses participants són: Miquel Desclot, Joan de la Vega, Santi Borrell, Joan Pons, Montse Farrés, M. Carme Rafecas, Amauta Castro, Eva Font i Pep Anton Roig; Sebastià Serra i la companyia Vivim del Cuentu seran els protagonistes de la sessió infantil.

Pujar al principi de la pàgina