Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 02.11.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Prevenció de residus d'envasos: Utilitza'n menys
Medi Ambient inicia una campanya de sensibilització i regalarà cubells grocs per a envasos a qui hi participi
parada cubells

El servei de Medi Ambient ha instal·lat aquest dijous matí una parada informativa al mercat sota el lema "Prevenció de residus d'envasos: Utilitza'n menys" per explicar aquesta nova campanya que pretén consciencar a la ciutadania de la necessitat generar menys residus d'envasos, una tasca que no requereix cap gran esforç i en la qual cadascun de nosaltres pot contribuir.

Fiins al 18 de desembre les persones que hi vulguin participar poden fer-se una fotografia dins algunes de les botigues on poden fer una compra responsable i enviar-la al servei de Medi Ambient, que els regalarà un cubell groc per als residus d'envasos. El dítpic informatiu de la campanya es repartirà casa per casa.

El dissabte 19 de novembre se celebrarà a tot Europa el Dia de la Prevenció de Residus d´Envasos: Utilitza´n menys!. Serà el dia clau d'una setmana en què es treballarà a nivell europeu en l'organització de xerrades i activitats de sensibilització.

Els residus d'envasos representen un problema important fruit del nostre estil de vida i del model de consum actual, especialment pel sobreenvasat dels productes. Aquesta campanya és una oportunitat per reflexionar sobre els nostres hàbits de consum i producció de cara a reduir la generació de residus i, entre d´altres beneficis, prendre consciència del paper primordial que juga en el canvi climàtic. I és que “El millor residu és el que no es produeix”.

Pujar al principi de la pàgina