Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 22.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Enric Calpena presentarà el seu nou llibre el 30 de setembre
L'acte inicia el primer quadrimestre dels cursos de català per a adults i el Voluntariat per la llengua
Enric Calpena

El proper 30 de setembre, a les 8 del vespre, Enric Calpena, reconegut periodista i escriptor, presentarà el seu nou llibre 'Barcelona. Una biografia' a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, de Sant Sadurní d´Anoia.

Barcelona. Una biografia és una aventura apassionant de més de 2.000 anys d´història, l´èpica d´una ciutat a la vora del Mediterrani que s´ha forjat amb comtes, guerrers, reis, manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena.

L´Oficina de Català de Sant Sadurní organitza la presentació, conjuntament amb l´Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoai i la Biblioteca, i hi col·labora Edicions 62. L´acte és obert a tota la població i serveix per celebrar l´inici del primer quadrimestre 2016-2017 dels cursos de català per a adults i el començament d´una nova edició del Voluntariat per la llengua a la capital del cava.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa, que es troben una hora a la setmana per conversar en català a l'hora i el lloc que convenen, a més de poder participar en activitats culturals i de coneixement del territori que s'organitzen per al col·lectiu.

Actualment, l´Oficina de Català de Sant Sadurní necessita persones catalanoparlants que vulguin ser voluntàries per formar parelles lingüístiques.

Per participar en el programa com a voluntari o com a aprenent, només cal inscriure's en línia a http://vxl.cat/participa-hi o de manera presencial o per telèfon, a Sant Sadurní  al Casal d´Entitats (carrer de Marc Mir, 15), telèfon 93 818 42 24, adreça electrònica  santsadurni@cpnl.cat.

Setembre de 2016

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat
Pujar al principi de la pàgina