Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 05.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Inscripcions als cursos de català a Sant Sadurní
Les classes començaran el dia 28 de setembre

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Alt Penedès i el Garraf ha obert les inscripcions per seguir un curs de català per a adults durant el primer quadrimestre 2016-2017, tant a Vilafranca com a Sant Sadurní.

Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i que ara s’hi vulguin inscriure –sigui en la modalitat presencial o bé a distància-, han de demanar dia i hora per fer una prova de col·locació amb la finalitat de situar-les en el curs més adequat. Cal adreçar-se al servei de català de Sant Sadurní d’Anoia, al carrer de Marc Mir, 15, telèfon 93 818 42 24. Un cop conegut el resultat de la prova, a partir del dia 14 de setembre podran formalitzar la matrícula. Les persones que ja han fet algun curs, es poden dirigir directament al servei de català. Els cursos començaran el dia 28 de setembre. Enguany s’ofereix a Sant Sadurní el curs de nivell C2 (antic nivell D), com a novetat.

Els cursos que imparteix el CPNL estan homologats amb les titulacions que expedeix la Direcció General de Política Lingüística. Així doncs, la prova final dels cursos bàsics, elementals, intermedis o de suficiència permet obtenir un títol oficial, que equival als nivells A, B o C de català.

Es pot trobar la informació sobre l'oferta al cercador de cursos del CPNL i la informació més detallada en els espais web del CNL 

Programa Voluntariat per la llengua

El programa Voluntariat per la llengua continua obert a tothom i en qualsevol moment es pot passar per un servei de català per omplir la fitxa per participar-hi. Aquest programa està orientat tant als alumnes dels cursos bàsics com a altres persones que vulguin practicar la llengua parlada (o els calgui reforçar l’expressió oral) amb la col·laboració d’altres persones voluntàries que els ajuden a parlar i a expressar-se en català. El compromís d’aquestes parelles és compartir una hora a la setmana fora de l’aula durant un mínim de deu setmanes.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Pujar al principi de la pàgina