Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Xavier Del Amor
Xavi Del Amor, més líder del Campionat d'Espanya de Superstock1000
El pilot sadurninenc s'imposa a la prova disputada al Circuit de Catalunya

El pilot de Sant Sadurní Xavi Del Amor va aconseguir aquest diumenge la victòria a la tercera prova del Campionat d´Espanya de Superstock1000 celebrada al circuit de Catalunya. Del Amor es consolida al primer lloc de la classificació, ja que ha sumat el triomf en totes les curses disputades aquesta temporada. La propera cita arribarà al juliol al circuit de Motorland Aragón.

Del Amor, que sortia des de la segona posició de la graella, a la cinquena volta ja es col·locaria primer, una posició que no abandonaria fins el final i a més registrant la volta ràpida de la cursa. La calor i les altes temperatures van ser uns altres dels rivals als qui van haver de fer front els participants a la cita de Montmeló.

"És sense dubtes la cursa que més satisfet estic. No perquè fos a casa, si no perquè ha estat amb diferència la més difícil del que portem d'any. L'equip ha funcionat molt bé, ja que la meva caiguda el dimecres passat els va donar un treball extra amb el que no hi comptaven i això ens va fer endarrerir una mica", va assegurar Del Amor, pilot del Graphbikes easyRace SBK Team, en finalitzar la prova.

PUBLICAT EL 27.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic