Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat 28ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Enoturisme Penedès
Es presenta el projecte turístic Penedès 360º
Iniciativa de promoció turística amb la participació de 22 municipis de la comarca

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat aquesta setmana el projecte Penedès360º.

El Penedès360º és un nou producte turístic territorial, concebut pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, que compta amb 3 rutes circulars per etapes que recorren el Penedès vora el mar, entre vinyes i per muntanya. Cada una de les rutes s´ha dissenyat per a tres modalitats esportives diferents: una per a bicicleta tot terreny, de 270 km, més exigent, buscant desnivells de les muntanyes properes; una cicloturista, de 180 km, apta per a tot tipus de públic, on es busca més el passeig entre vinyes i la descoberta del Penedès amb temps i tranquil•litat; i finalment una ruta senderista, de 150 km, de dificultat mitjana, per descobrir la plana i les muntanyes del Penedès.
Cada ruta està dividida en diferents etapes, per poder-les fer en un, dos, tres dies... i poder fer nit en un dels allotjaments adherits a la ruta, a més de gaudir del territori i dels valors paisatgístics, culturals i d´enoturisme del Penedès.

El Penedès360º es promociona a través d´una web pròpia, www.penedes360.cat, on hi ha la descripció d eles rutes, els trams de cada una d´elles, els allotjaments adherits i altres serveis d´interès. Per poder una ruta o algun dels seus trams, hi ha l´opció de descarregar-se el track i organitzar-se un mateix, o deixar-ho en mans de Cava Emotions, agència encarregada de gestionar rutes a mida, els forfaits i els serveis inclosos.

Aquest nou producte turístic, que presenta el Penedès sense filtres, en estat pur, representa una aposta clara pel turisme sostenible i cerca l´atracció d´un perfil de turista sensible i responsable amb el medi ambient i l´entorn, i oferir altres atractius i motivacions per visitar el Penedès.

Penedès360º compta amb la implicació de 22 municipis del territori i l´adhesió de 24 allotjaments, per prestar els serveis que requereixen els viatgers de les tres rutes.
Penedès360º és una iniciativa d´enoturismePENEDÈS i ha estat possible gràcies al finançament de la Diputació de Barcelona.

PUBLICAT EL 10.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic