Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cavastick 2016
18a edició del Cavastick
El torneig es disputarà del 17 al 19 de juny al pavelló de l'Ateneu i comptarà amb la participació de 12 clubs i 35 equips distribuïts en vuit categories

El Club Esportiu Noia Freixenet ha presentat aquest dimarts la 18ª edició del torneig Cavastick, una competició que reuneix les principals categories de base d´hoquei sobre patins de Catalunya.

El torneig, que ja s´ha convertit en un campionat de referència dins de l´hoquei, comptarà amb la participació de 12 clubs convidats, amb un total de 35 equips distribuïts en vuit categories diferents. Aproximadament 280 nens i nenes del planter de clubs com el Reus Deportiu, Lleida Llista Blava, HC Sentmenat, PHC Sant Cugat o el CP Vilafranca, entre d´altres.

Com a novetats, el Cavastick d´enguany inclourà activitats paral·leles al torneig esportiu, com ara zones de vídeo, taules rodones amb entrenadors professionals o jugadors d´elit, un concurs de dibuix, a banda d´un Espai Freixenet i el nou Trofeu Francisco Fernández. A més, des del club també s´ha volgut recuperar la iniciativa del show públic, una eina dinamitzadora que promourà la participació activa dels espectadors al torneig.

La cita esportiva tindrà lloc els propers 17, 18 i 19 de juny al Pavelló Olímpic de l´Ateneu.

PUBLICAT EL 08.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic