Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Cobert amb tormenta 20ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Agenda
11 de juny de 2016
L'EVA i el fòrum obert . Festival en Veu Alta - EVA354
'Tu mateix'

Prenem i repensem l’espai públic per fer una sessió de lectures obertes, on les ganes de dir-hi cadascú la seva i de posar-se davant dels altres per llegir, cantar, explicar, o narrar siguin les protagonistes. El Fòrum obert t’ofereix micròfon, escenari i públic. I tu, tinguis l’edat que tinguis i siguis d’on siguis, tindràs un màxim de 5 minuts per mostrar-nos el teu art.

Inscripcions i informació: lectures@enveualta.com o al telèfon 650 473 639.

Col·labora: Cal Calixtus
Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní, EVA354 i Festival EVA.


EVA354

Què és l’EVA354? Fa gairebé dos anys que l’EVA354, servei de voluntariat lector, llegeix per diferents municipis del Penedès.
Aquest 2016 l’EVA354 esdevé realitat consolidada i per això volem donar-li encara més força, més qualitat i alhora, acostar-lo més als dos públics que més ens interessen: els nostres potencials voluntaris lectors i els nostres potencials usuaris receptors-escoltadors. Els uns per acompanyar, mostrar i compartir la paraula i els textos que l’acompanyen i els altres per acompanyar als qui vénen, aportar-los el seu entusiasme i compartir i comentar moments i lectures tot plegats.

Així doncs, volem acostar-vos a l’EVA354 i durant els dies que dura el festival EVA, fer-ho través de les lectures obertes al Fòrum Obert —a Sant Sadurní—, amb cursos de formació de lectures en veu alta, espectacles professionals de lectures i les “llegides” que els grups de voluntaris de l’EVA354 (i vosaltres, si us hi voleu apuntar) fan arreu del Penedès en diferents espais. Durant els dies del Festival, totes les lectures seran obertes per tal que els qui ho desitgeu, pugueu llegir o escoltar allà on es facin propostes lectores.  
I aquest 2016… l'EVA i l’EVA354 s'adhereixen a la commemoració de l'any Llull i el centenari del naixement de Roald Dahl

Per a més informació: lectures@enveualta.com

Per a tots els públics. Idioma: Qualsevol

Lloc: Pati de Cal Calixtus
Adreça: Cr. Diputació 26
Hora: 12 h
Ho organitza: Ajuntament de Sant Sadurní i Festival EVA i EVA354
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Literatura
SUGGERIR UN ACTE

Vols fer difusió de les activitats de la teva entitat o associació?

Ompliu el formulari que trobareu clicant a l'enllaç