Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.05.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Actualitzada la cartografia urbana de Sant Sadurní d'Anoia
Per aquest treball Diputació de Barcelona ha cartografiat 777 hectàrees del municipi

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia ha rebut la nova cartografia digital urbana 3D escala 1:1000 del municipi realitzada per la Diputació de Barcelona. Aquesta cartografia és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, ja que s'utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre, les xarxes de serveis i els equipaments.

Per aquest treball s'han cartografiat 777 hectàrees del municipi i recull les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable del municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial.

Els mapes estan realitzats a partir de les fotografies aèries que es cartografien amb tècniques fotogramètriques i treball de camp, i està estructurada en sis fitxers amb l'altimetria, planimetria, toponímia, polígons, vialer  i model digital del terreny, segons plec d'especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

La cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i amb els sistemes de referència  ED50 i ETRS89, i ha tingut un cost de realització de 40.805 euros aportats per la Diputació de Barcelona.

Pujar al principi de la pàgina