Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 27.04.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nova edició del Poesia a les Caves
Les caves Pere Ventura acullen aquest divendres la primera de les quatre sessions del festival, organitzat per Santi Borrell i la regidoria de Cultura
Poesia a les caves presentació 1

Aquest divendres les caves Pere Ventura acolliran l’estrena de la 9a edició del cicle Poesia a les Caves, que en aquesta ocasió comptarà amb quatre sessions que se celebraran consecutivament els divendres a la nit des d’aquest divendres 29 d’abril i fins al 20 de maig. La iniciativa està organitzada per Santi Borrell i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, amb el suport de quatre bodegues que en aquest 2016 seran les caves Pere Ventura, Juvé i Camps, Jaume Giró i Giró i Recaredo.

Cada sessió, que s’iniciarà a 2/4 d’11 de la nit, comptarà amb la participació de tres poetes que llegiran alguns dels seus poemes. Una hora abans de l’acte, les caves oferiran la possibilitat de visitar les seves instal.lacions.

Aquest dimarts a la tarda es va dur a terme la presentació de la 9a edició del cicle al pati exterior de la Fassina de Can Guineu. La regidora de Cultura, Montse Medall, va ressaltar la destacada llista de poetes participants, amb la presència de diversos autors de les Illes Balears o el País Valencià, així com representació penedesenca de la mà de l’Aina Torres i Ricard Garcia. "Tots els poetes que participen aquest any han estat premiats per les seves obres, n'hi ha alguns molt consolidats i d'altres de molt joves", va apuntar Medall. Per la seva banda, Santi Borrell, va recordar que ja han passat pel festival més d’un centenar de poetes i, tot i que va assegurar que la poesia catalana gaudeix d’una gran salut creativa, va reclamar esforços per fomentar la lectura de la poesia.

Ferran Andreu, en representació de les caves Juvé i Camps, una de les seus del festival, va expressar la satisfacció per ser un dels escenaris del cicle i va exaltar les caves com un espai màgic i introspectiu que ofereix un ambient únic per a aquest tipus d’esdeveniments.
L’artista local Alonso Castellanos ha estat l’encarregat del cartell d’aquesta edició.

Poesia a les caves presentació 2
Pujar al principi de la pàgina