Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 01.04.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Passarel·la de Moda de la gent gran
Finalitza la Setmana de la Gent Gran amb la foto "100 Anys, fem-la grossa!"
Passarel·la 1

Nou èxit de la desfilada de moda de la Setmana de la Gent Gran en la seva tercera edició, enguany a la plaça de l'Ajuntament i amb l'acompanyament de néts i nétes de la vila.

L'Ajuntament de Sant Sadurní i la Comissió de la Gent Gran han agraeix la participació de grans i petits i la col.laboració de tots els establiments de roba i complements, perruqueria, estètica, òptiques i joieries que ho han fet possible: Stil d'Ara, Perruqueria Vega, Perruqueria Ornela, Muni perruquers, Montse Quintana, Llis o Ros, Casa Notó, Exit Moda, Lola, Jep's Moda, Noa, Provimoda, Esports Base, Level, Dolors Munné, Corseteria Núria, Merceria Vilalta, Enriqueta Solé, Cava del Regal, Ferreteria Cardús, Lecegui Joiers, Cristina Garcia Saràbia, Xavier Joieria, Òptica Sant Sadurní, Opticalia i  Flors Amelia.

Passarel·la 2

La Setmana de la Gent Gran va finalitzar divendres. Sota el lema: "100 Anys, fem-la grossa! Vine a fer-te la gran foto"  la plaça de l'Ajuntament va acollir la foto commemorativa dels 100 anys de la Setmana de la GentGran, amb la presencia dels balls de panderetes i bastoners de l'Associació de Balls Populars de Sant Sadurní d'Anoia i el Concert del Cor Xamusia. La regidora d'Acció Social, Àngels Canals, va presentar l'acte. 

Trobareu una àmplia galeria d'imatges al Flikcr de l'Ajuntament 




Imatge 100 anys setmana gent gran


Pujar al principi de la pàgina