Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 11.11.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La tecnologia mòbil 4G arriba a Sant Sadurní
“Llega 800” està a disposició dels usuaris que puguin tenir problemes de recepció del senyal de TDT

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha informat a l'Ajuntament que els serveis mòbils d'última generació anomenats comercialment 4G – mòbils LTE sobre la banda de freqüències de 800 Mhz- es trobaran disponibles en breu a Sant Sadurní d'Anoia. La tecnologia 4G permet connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i majors nivells de penetració geogràfica, especialment a les zones rurals.

No obstant, la prestació d'aquests serveis mòbils pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris del municipi situats a prop de les estacions de telefonia mòbil, ja que les emissions 4G es produeixen a la banda adjacent a la de TDT.

Des del Ministeri es garanteix que s'ha establert el procediment d'actuació per solucionar aquest tipus de problemes, garantint que les molèsties als ciutadans seran mínimes i que la seva solució serà gratuïta. Per això s'ha contractat el servei “Llega 800”, que ajudarà a resoldre les possibles afectacions. Podeu consultar més informació en aquest enllaç www.llega800.es  i al telèfon gratuït 900 833 999.

Pujar al principi de la pàgina