Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb tormenta i pluja escasa26ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 09.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
'A la vila en bicicleta. Tria. Canvia. Combina'

'Tria. Cambia. Combina' Aquest és el nou eslògan de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015 que se celebra del 10 al 18 d'octubre, i a la qual se sumen per setzè any la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament i Som Sant Sadurní amb la campanya 'A la vila en bicicleta'. Una campanya en favor de la vida saludable a la qual també s'hi han sumat les  regidories de Benestar Social i Salut i nous establiments locals, fet que ha permès ampliar les activitats que s’oferiran al llarg del matí del dissabte 17 d’octubre, englobades en l’àmbit de la salut i la mobilitat i que conviden a l’activitat física i a conèixer l’entorn paisatgístic i urbà del municipi.

El dissabte 17 entre les 10 del matí i les 2 del migdia es podrà prendre part al Circuit Vial, que enguany consolida el seu emplaçament al Parc Lluís Companys, al Gat Cendrer de Sant Sadurní. Com ja és habitual el circuit es pot fer amb qualsevol mitjà de transport amb rodes i sense motor i també en cadira de rodes per aquells que vulguin conèixer la problemàtica de les persones amb mobilitat reduïda.

Paral·lelament, i, des del mateix aparcament, sortiran 5 grups que faran rutes diferents fent trekking, corrent o en bicicleta, a més d'una ruta canina, introduïda l’any anterior per als que volen anar acompanyats de la seva mascota. Cada ruta estarà dirigida per una entitat de la vila que conduirà el grup de participants. Paral·lelament, hi haurà una cinquena ruta per a la gent gran, que enguany serà una ruta de ‘Nordic walking’ conduïda per l’empresa la Dragonera.

La inscripció a les rutes es pot fer fins al 15 d’octubre a la pàgina www.somsantsadurni.com i també als establiments Tallers Domingo, Esports Solà i Tot Sport. Com a excepció, la inscripció a la Ruta de la Gent Gran es farà únicament al Casal d’Avis municipal del Passeig Can Ferrer . Col·laboren en aquesta activitat les entitats BTT País del Cava, Sansa sua...tot, Trekking Sant Sadurní i el Departament de Benestar i Salut de l’Ajuntament local.

A la vila en bicicleta compta també amb la col·laboració de la Policia Local, les escoles de la vila, Qui té a qui i Adema, a més de les fruiteries Xarcuteria Fruiteria Rovira, Fruites, Verdures Noya i Arrels que oferiran peces de fruita per a tots els participants a les rutes.

Cartell a la Vila en Bicicleta
Com ha es va fer l’any anterior, la jornada comptarà amb algunes activitats complementàries a les rutes i el circuit vial, vinculades a l’esport i la salut, com ara un taller infantil per pintar ‘Equipa la teva bicicleta’.Com ja és habitual, entre els participants es sortejaran 2 bicicletes i material esportiu i per a mascotes. Els guanyadors hauran d’estar presents en el moment del sorteig per tal de recollir el premi. Col·laboren en els premis Tallers Domingo, Esports Solà, Tot Sport i Botiga del Xavi.

Sorteig de Bicicletes

A la Vila en Bicicleta 2015 manté a més el sorteig de bicicletes com a campanya de fidelització vinculada directament a les compres fetes amb la targeta client del comerç local. Totes les compres fetes amb la targeta client de Som Sant Sadurní entraran automàticament en el sorteig de 4 bicicletes fins el dia 15 d’octubre. El sorteig es farà a la seu de Som Sant Sadurní el dia 16 d’octubre i es trucarà als guanyadors perquè recullin el premi el dissabte 17 d’octubre al Parc Lluís Companys les 13h durant la celebració de la jornada de la mobilitat. Més informació a www.somsantsadurni.com

Pujar al principi de la pàgina