Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Custòdia del territori

custodia

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, a través de la regidoria de Medi Ambient, inicià un projecte de custòdia del territori sota el lema Col·laborem amb tu per tenir cura del nostre entorn. Aquest projecte es basa en un conjunt d’estratègies i tècniques destinades a preservar els valors naturals, culturals i paisatgístics del territori i fer-ne un ús responsable.  

Per tal de dur a terme totes aquestes iniciatives, es proposa una nova forma de cooperació entre empreses, entitats i administració: La Xarxa Municipal de custòdia del territori, que consisteix en un procediment d’acord voluntari entre el propietari de l’espai natural o l’administració i l’entitat o empresa, a través d’un conveni, en què l’empresa aporta els recursos econòmics, i l’entitat els recursos humans o de material, i el propietari o l’administració executen l’actuació.

Per tots aquests motius exposats, l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia anima les empreses i les entitats del municipi a involucrar-se en aquest projecte de custòdia del territori, que permetrà la restauració d’aquells trams en una situació crítica, el manteniment de les conques dels rius Mediona, Bitlles, Anoia i Lavernó, i una major implicació de tota la ciutadania, teixit social i teixit empresarial en la conservació de l’entorn natural de la zona.

Les empreses i entitats que estiguin interessades en formar part d’aquest projecte es poden dirigir a al Servei de Medi Ambient (c/ Camí dels Paperers s/n), a través del correu electrònic educacioambiental@santsadurni.cat.

Pujar al principi de la pàgina