Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Estat del cel22ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Comunicat de l´equip de govern sobre la xurreria Plan B

Davant les inquietuds que alguns veïns i veïnes han mostrat respecte el futur de la xurreria Plan B, l’Ajuntament de Sant Sadurní vol deixar clar els següents punts:

Que per Decret d’Alcaldia i en data 22 d’abril del 2013 en primer terme es va acordar que aquest negoci podia continuar al carrer Gelida s/n fins al 28 de febrer del 2014. Posteriorment, es va aprovar que la xurreria podia continuar ocupant la via pública situada al carrer Gelida (darrere del CAP) fins al 28 de febrer del 2015, essent una autorització a precari. Evidentment, en el seu moment així es va fer saber a la part interessada, que era coneixedora de tota aquesta tramitació.

A punt de vèncer aquest termini, l’Ajuntament ha acordat mitjançant Junta de Govern procedir a licitar l’activitat de la xurreria, d’acord amb la legalitat vigent i apostant per la màxima transparència i fent totes les passes administratives correctes. L’alcaldessa, Maria Rosell, es va reunir amb la part interessada el passat dimecres dia 18 de febrer per comunicar-los la tramitació de la licitació i la pròrroga mentre duri aquest procés.

Mentre es tramita tota la licitació, l’activitat del Plan B pot seguir oberta com fins a l’actualitat. Davant la inquietud d’alguns ciutadans, l’Ajuntament remarca que en cap cas pretén fer cessar l’activitat de la xurreria, sinó treure-la a concurs, tal i com es va acordar recentment en Junta de Govern, perquè tothom tingui la mateixa igualtat de condicions i perquè es compleixi la legalitat vigent.

 

Pujar al principi de la pàgina