Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja22ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Comunicat de l´Alcaldia de Sant Sadurní d´Anoia

L’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, davant les informacions aparegudes als mitjans de comunicació referents a la possible resolució judicial d’una actuació d’Alcaldia, manifesta que:

Considera intolerable la utilització partidista d’expedients interns que afecten el personal l’Ajuntament de Sant Sadurní, així com la forma en què el grup municipal socialista ha utilitzat informació interna per provocar malestar i confusió entre la ciutadania.

Les decisions que són competència d’Alcaldia es resolen de manera lliure i essent conscient de les consideracions de totes les parts afectades, actuant de la forma més justa i equitativa possible i seguint la legislació corresponent, sense acceptar ni cedir a amenaces de cap tipus. En qualsevol cas existeix el ferm compromís de lluitar contra tot tipus d’irregularitat i d’actuar, cas que existeixin proves fefaents que alguna persona hagi actuat de manera irregular.

Per tot això des de l’alcaldia de Sant Sadurní es manifesta el ple compromís personal en favor de maximitzar la transparència a la nostra administració, sense vulnerar la privacitat dels treballadors públics.


 

Pujar al principi de la pàgina