Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 34ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Comunicat del govern de Sant Sadurní

El govern de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia considera que la precipitada decisió d’ERC anunciada públicament aquest dimecres suposa una greu irresponsabilitat i que els arguments presentats pel grup que encapçala Josep Maria Ribas no tenen fonaments per justificar l’incompliment de l’acord entre els dos grups municipals i que el PSC respecta i ha respectat des del primer dia.

Ens sentim profundament decebuts pel fet que, el fins ara soci de govern, tingui com a prioritat el dret a decidir abans que complir amb el seu deure i responsabilitat de servir als veïns i veïnes de Sant Sadurní. Lamentem que ERC hagi trencat unilateralment un pacte de govern que el grup que encapçalo considera consistent i seriós i que els va permetre ostentar l’alcaldia durant els dos primers anys del mandat.

Tot i que aquesta mesura deixa el govern local en minoria, vull manifestar el meu absolut compromís i el de tot el meu grup a continuar treballant per la vila i donar resposta a les principals necessitats i demandes que els ciutadans fan a l’Ajuntament de Sant Sadurní.
 
Per tal de poder oferir la nostra versió davant dels mitjans de comunicació i la ciutadania, convoquem els mitjans de comunicació a una roda de premsa que celebrarem aquest divendres 30 de maig a les 10h a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, en la qual oferirem les oportunes explicacions i precisarem el nostre posicionament.
 
Susanna Mérida
Alcaldessa de Sant Sadurní