Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
L'Igualada serà el rival del Noia a la primera ronda dels play-off
Els sadurninencs van tancar la fase regular amb un empat a la pista del Liceo

El proper dissabte 18 de maig arrencarà la sèrie de quarts de final dels play-off pel títol de l'OK Lliga i el Noia Freixenet es medirà en aquesta primera ronda a l'Igualada Rigat, flamant campió de l'Europe Cup i un dels conjunts en més clara progressió en els darrers mesos. Rival complicat i exigent per a l'equip sadurninenc que tindrà el factor pista a favor després de la brillant trajectòria a la fase regular que va tancar aquest cap de setmana amb un empat a Riazor davant el Liceo de la Corunya, una vegada ja havia segellat el segon lloc de la classificació provisional ara fa una setmana.

Els de Pere Varias marxaven al descans amb un resultat favorable d'1 a 3 però els gallecs van reaccionar a la segona meitat per acabar signant les taules a 4 gols.

El duel dels play-off es jugarà al millor de tres partits. El primer enfrontament es disputarà a l'Ateneu. Una setmana més tard, el 25 de maig, el segon partit serà a Les Comes d'Igulalada i, en cas necessari, l'eliminatòria tornaria a Sant Sadurní el dimarts 28 de maig. En cas de superar aquest examen, el Noia Freixenet es trobaria a semifinals el vencedor de la ronda entre el Liceo de la Corunya i el Voltregà, ja en una eliminatòria al millor de cinc partits.

igualada rigat

PUBLICAT EL 06.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic