Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta 20ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Núria Domingo, nova presidenta de SOM Sant Sadurní
Encapçala la nova junta directiva de l'entitat, agafant el relleu de Xavier Pérez

Núria Domingo, al capdavant dels establiments locals Tripijocs i Tallers Domingo, és la nova presidenta de SOM Sant Sadurní, l'entitat comercial, empresarial i de serveis, després de l'assemblea de socis celebrada la setmana passada, agafant el relleu de Xavier Pérez, que deixa el càrrec després de cinc anys tot i que seguirà molt vinculat a la directiva.

Per primera vegada una dona ocupa la presència de l'associació, en un any molt important ja que l'entitat celebra 40 anys. El nou grup que liderarà el rumb de SOM Sant Sadurní es marca en aquesta nova etapa cinc àmbits prioritaris de treball: la representació Institucional, la comunicació interna i externa, el creixement, comerç i territori, i el sistema de fidelització.

Durant l'assemblea es va fer un repàs de l'any i es van facilitar algunes dades i xifres, com les del tancament de l'any 2023, amb un pressupost global de 95.609 €, que les compres amb la targeta client van créixer un 2% l'any passat, així com el número de clients actius, que se situava a finals de l'any passat en 5.866 i més de 1.300 descàrregues de l'app mòbil. 

Un altre dels àmbits que es van destacar va ser l'impuls del projecte Transformació, que està acompanyant l'entitat a l'hora de repensar el seu model i adaptar-la a les necessitats actuals. 

Asssemblea socis

PUBLICAT EL 17.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic