Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta20ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 17.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Sadurní es prepara per a una intensa diada de Sant Jordi
La plaça de l'Ajuntament tornarà a ser el centre de l'activitat el dimarts 23 d'abril

El proper dimarts 23 d'abril Sant Sadurní celebrarà una nova diada de Sant Jordi que tindrà la plaça de l'Ajuntament com a punt neuràlgic de les activitats i la programació. 

A banda de les tradicionals parades de llibres i roses, s'instal·laran també d'altres entitats i associacions que ompliran l'espai de color i activitat. Durant la jornada s'han programat dues tandes, d'11 a 1 i de 5 a 7 de la tarda, de signatura de llibres a càrrec dels autors locals. 

A les 5 de la tarda també hi haurà una trobada de puntaires, i una hora més tard entraran en escena els balls populars de Sant Sadurní. A les 19h s'ha programat una ballada de sardanes acompanyats per la Cobla Marinada que clourà la programació d'activitats paral·leles de la diada. 

El servei d'Igualtat també habilitarà la tarda de Sant Jordi, de 4 a 8 del vespre, un punt lila informatiu i de prevenció contra les violències masclistes. 

 Altres actes de la setmana

L'arribada de la Diada té un aperitiu destacat ja aquest divendres, amb la presentació del llibre que edita anualment la regidoria de Cultura, a càrrec del col·lectiu local Tast de Paraules.

La setmana de Sant Jordi arribarà ben farcida d'activitats culturals de tot tipus. Dilluns al migdia es farà la presentació de l'edició 2024 del cicle Poesia a les Caves, que tindrà lloc els divendres de maig. També el dia 22 a la tarda es farà el lliurament de premis del Concurs Literari de la Biblioteca. 

Un dia després de Sant Jordi, dimecres 24 d'abril, la biblioteca celebrarà el seu 25è aniversari amb diverses activitats, entre les que destaca la presentació d'una nova entrega de les aventures d'en Boti Boti. Per dijous serà el torn de la cantata escolar a càrrec dels alumnes de sisè de les escoles de la vila, a les 8 del vespre  la pista exterior del Col·legi Sant Josep, acompanyats per l'escola de música, i divendres es commemorarà el dia mundial de la dansa amb una exhibició dels grups de ball i dansa locals.  

El menú es completarà dissabte al matí, a l'Ateneu, amb el lliurament de premis dels Jocs Florals que organitza l'Ateneu en col·laboració amb la biblioteca municipal.

Banner_SantJordi_2024

Pujar al principi de la pàgina