Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat 27ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
El Govern anuncia una expedició més d'anada i tornada en la línia de bus exprés amb Barcelona
  • A partir de l'agost s'ampliarà el servei amb una sotida a les 13:30h des de Sant Sadurní i a les 14:30h des de Barcelona
  • A l'abril, la línia Vilafranca-UAB passarà de 4 a 7 expedicions

Taula Mobilitat

La Consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, va presentar aquest dilluns al Vendrell, durant la celebració de la Taula de Mobilitat del Penedès, diversos canvis i ampliacions en el servei de tranport públic i en la mobilitat privada a vies ràpides.

La mobilitat ha estat un dels assumptes que més queixes i reivindicacions ha generat en els darrers mesos al territori, per les deficiències del servei i les enormes difiicultats que planteja la connectivitat interior i la connexió amb Barcelona. L'anunci del departament arriba en la setmana en què s'ha fet oficial el decret de convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al proper 12 de maig.

Entre el paquet de mesures, es va anunciar que a partir de l'agost es reforçarà la línia de bus exprés e18 entre Sant Sadurní i Barcelona amb una sortida des de Sant Sadurní a les 13:30 hores i a les 14:30 hores des de Barcelona. I a partir de l'abril, la línia Vilafranca-UAB, que té parada a Sant Sadurní (Pont Romà), passarà de 4 a 7 expedicions per sentit. També al maig es preveu posar un marxa una prova pilot d'un bus exprés que uneixi Vilanova, Vilafranca i Igualada per l'Eix Diagonal.

PUBLICAT EL 19.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic