Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb tormenta 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política Febrer Arantxa Fernández CUP Roda política Febrer Arantxa Fernández CUP
Arantxa Fernández: "El govern està renunciant a fer polítiques d'esquerres amb aquest possible pacte amb el PSC"
La portaveu de la CUP ha participat en la roda política de febrer a l'espera que en breu es porti a debat la proposta de pressupost municipal per a l'any 2024

La portaveu de la CUP, Arantxa Fernández, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per participar a la roda política de febrer, en què ha valorat algunes qüestions del darrer ple, com la moció presentada pel seu grup sobre les comunitats energètiques, la situació municipal o la sequera i, entre d'altres assumptes, la negociació del govern amb el PSC per garantir el proper pressupost municipal i revertir l'actual situació de minoria.

"Hi ha una despesa a assolir i no es pot fer front amb el romanent, que és l'estalvi municipal. S'ha d'ajustar el pressupost i augmentar els ingressos".

"Un cop més la proposta de comunitats energètiques ha tingut l'unanimitat del plenari. No és un tema conflictiu però cal que el govern posi la primera pedra per avançar en aquest projecte".

"Aquest possible pacte amb el PSC suposa un gir de timó d'ERC cap a la dreta. Pel fet d'assegurar-se l'estabilitat i la cadira creiem que estan renunciant a fer polítiques d'esquerres".

"Cal avançar en reduir el consum d'aigua. A Sant Sadurní excedim per poc el topall, però cal tenir en compte que hi ha el sector industrial que són grans consumidors".

Podeu consultar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic