Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat 27ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Monza 2023
El Monza, rival del Noia a l'Europe Cup
El partit d'anada es jugarà a Itàlia el 16 de desembre i la tornada el 20 de gener a l'Ateneu

El sorteig celebrat aquest dimats ha emparellat al Noia Freixenet amb el conjunt italià del HRC Monza en la ronda de vuitens de final de l'Europe Cup. El partit d'anada es jugarà el 16 de desembre a terres italianes, al Pala Rovagnati de Biassono, i el 20 de gener es disputarà la tornada al pavelló de l'Ateneu.

Després de l'eliminació a la segona fase de la Lliga Europea, els sadurninencs accedeixen a la penúltima eliminatòria d'un torneig al que aspiren arribar ben lluny. Es tracta d'un vell conegut de l'equip de Pere Varias, amb qui ja es va topar consecutivament en dues ocasions a la Lliga Europea, llavors amb una plantilla a priori més competitiva que la que presenta aquesta temporada. El Monza és un rival incòmode i que es fa molt fort a la seva pista, tot i que no ha començat de la millor manera la competició domèstica, on ocupa l'onzena posició després d'haver guanyat només un partit i encaixar quatre derrotes en les set primeres jornades.

En la ronda prèvia del torneig europeu, celebrada el passat cap de setmana, va aconseguir el passi a la fase d'elminatòries en un grup en que va classificar-se com a millor segon, per darrera de l'Alcoi, que el va superar clarament en el seu duel per la primera posició per 1 gol a 5.

En cas de salvar aquest primer obstacle, el Noia accediria a quarts de final, darrer esglaó abans de la final a 4, enfrontant-se al vencedor de l'eliminatòria entre precisament l'Alcoi i el Sarzana italià, amb el partit de tornada de nou a casa.

PUBLICAT EL 22.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic