Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 31ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantxa Fernández: "Les ordenances comencen a caminar cap a les nostres reivindicacions de sempre"
La potaveu de la CUP Sant Sadurní ha explicat el posicionament del grup, que per primera vegada va aprovar una modificació d'ordenances fiscals

Per primera vegada la CUP de Sant Sadurní va donar suport a unes ordenances fiscals. La seva portaveu, Arantxa Fernández, ha participat a la roda política mensual per explicar les raons del posicionament del seu grup i per abordar d'altres assumptes que s'han plantejat en la darrera bateria de plens municipals.

"El nostre vot afirmatiu a les ordenances és perquè les nostres reivindicacions que sempre portem al debat, com és revisar l'IBI industrial, la progressivitat fiscal, i vam veure que es començava a caminar".

"Aquest vot positiu de la CUP a les ordenances no vol dir que el govern tingui un vot segur per l'aprovació del pressupost, ni molt menys".

"S'ha d'explicar a la gent que el major cost de la gestió dels residus és que, si no reciclem, el cost de portar tota la brossa de rebuig a l'abocador serà enorme. Hem de plantejar-nos si fer una pujada de mica en mica o esperar i que després l'increment de la taxa sigui bestial".

"En la moció sobre Palestina sap greu algunes intervencions que es van fer al plenari. No es pot equiparar la violència d'Israel i la del poble palestí".

 Entrevista completa 

PUBLICAT EL 08.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic