Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Noia Freixenet
El Noia es queda fora de la Lliga Europea
El conjunt sadurninenc cau a la fase de classificació celebrada aquest cap de setmana a Portugal i a partir del gener participarà a l'Europe CUP

El Noia Freixenet va caure eliminat aquest cap de setmana a la segona fase de classificació de la màxima competició continental després d'encaixar dues derrotes davant el Valongo i el Tomar de Portugal, i una victòria contra l'Herringer alemany, resultats insuficients per accedir a una de les dues places del seu grup que donaven el bitllet per disputar la ronda de lligueta.

El quadrangular, disputat de divendres a diumenge a Tomar, un dels equips del grup, es jugava en format de tots contra tots. A la jornada inaugural el Noia ensopegava amb el Valongo i perdria per 4 gols a 6 en un duel que es va torçar a la primera meitat. Tots i els esforços dels sadurninencs per remuntar, l'efectivitat portuguesa des de la falta directa deixava als de la capital del cava en una situació molt adversa per aconseguir la classificació.

Dissabte, en el segon duel contra l'equip local, que està a més completant una gran inici de temporada a la lliga domèstica, repetia guió en una primera meitat en què el conjunt portuguès marxaria als vestidors amb una avantatge de quatre gols que convertia l'objectiu del Noia en gairebé missió impossible. Tot i millorar en el segon acte, el Noia deia ja adéu a la classificació amb la segona derrota del cap de setmana per 2 gols a 6.

La golejada del diumenge davant l'Herringen alemany per 8 a 0, amb un hat trick de Toni Salvadó i doblet d'Aleix Esteller, va servir els sadurninencs per tancar la seva participació com a tercers de grup.

 De nou a l'Europe Cup 

Amb tot, el Noia Freixenet no s'acomiada de les competicions continentals. A partir del gener, l'equip entrarà en acció a l'Europe CUP (antiga Copa CERS), torneig que no juga des de fa cinc anys i que ha de ser un al·licient d'alçada i il·lusionant, una vegada s'ha acabat la singladura a la Lliga Europea. El Noia compta al seu palmarès amb dues Copes de la CERS, que va aixecar al 1998 i al 2014.

PUBLICAT EL 06.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic