Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja22ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsJUNYSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
AnteriorsJULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsAGOST
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dilluns
16
octubre
2023
Curs de manipulació d'aliments
Lloc: Centre Cultural
Hora: 16 h
Durada: 3 hores
Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Formació

Curs adreçat a aquelles persones que per la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments o amb elements que hi estan en contacte, durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament o servei.  MÒDUL 1: HIGIENE ALIMENTÀRIA

  • Conceptes bàsics
  • Malalties trasnsmeses pels aliments
  • Toxiinfeccions alimentàries
  • Perills biològics, físics i químics
  • Factors més freqüents de les toxiinfeccions alimentàries
  • Higiene personal i hàbits alimentaris 

MÒDUL 2: ELS PREREQUISITS

  • APPCC (Anàlisi de perills i punts de control crítics)
  • BBPP (Bones pràctiques en la manipulació de les elaboracions)

  inscripcions  

cm23
Pujar al principi de la pàgina