Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb tormenta i pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 09.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El Festival Poesia a les Caves celebra la 15a edició en el primer recital d'enguany

El certamen compta amb quatre cites, els divendres de maig, a les 20 hores, i la participació d'una dotzena d'autors que llegiran i recitaran els seus versos a Juvé i Camps, Giró i Giró, Recaredo i Vins el Cep

Aquest divendres la finca d'Espiells de Juvé & Camps va acollir el primer dels recitals del Festival Poesia a les Caves, que enguany arriba a la 15a edició.

L'Alcalde, Ton Amat; la regidora de Cultura, Marta Castellví; i el director del Festival, Santi Borrell, van celebrar amb un pastís aquest aniversari, contents de la consolidació d'aquesta activitat cultural que combina poesia i territori.

Borrell va afirmar que, tot i que "quinze anys no representen res, que en el fons és poc, que podem dir que estem començant aques festival, la idea seria que continués, sense nosaltres. La poesia és això, és una vida a vegades amb nosaltres, o sense nosaltres".

El propi Santi Borrell acompanyat per les poetesses Míriam Reyes, i Gemma Casamajo van delectar el nombrós públic assistent amb la seva poesia. Un recital que va acabar amb una copa de cava i, en aquesta ocasió, un tall de pastís.

 Imatges El Poesia a les CavesEl Festival Poesia a les Caves ha arribat un any més puntual a la seva cita anual de maig. El certamen es distribueix entre els cellers Juvé i Camps, Jaume Giró i Giró, Recaredo i Vins El Cep, amb la participació d'una dotzen d'autors i poetes que presentaran i recitaran els seus poemes i versos. 

Les cites coincidiran en divendres, com és habitual, a les vuit del vespre i l'accés és lliure. 

Els propers recitals són:

Divendres 12 de maig 20 hores. Caves Giró i Giró
Amb Rosa Font Massot, Empar Sáez i Esther Zarraluki

Divendres 19 de maig 20 hores. Caves Recaredo
Amb David Jiménez Cot, Isabel M. Ortega i Estefano Cingolani

Divendres 26 de maig 20 hores. Vins El Cep
Amb Mireia Calafell, Pere Antoni Pons i Corina Oproae

Poesia a les caves 2023 pastís

Pujar al principi de la pàgina