Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
mercat
El mercat setmanal s'amplia al carrer Anselm Clavé
  • Les parades disponibles seran, fins a nou avís, d'alimentació, flors i planter, i alimentació per a mascotes, i s'instal·laran al carrer Raval, carrer Anselm Clavé i plaça de l'Ajuntament, on no es podrà aparcar
  • Cal mantenir una distància mínima de dos metres amb els paradistes i entre els clients, i prendre mesures de prevenció i protecció sanitàries

El dijous 14 de maig es va reprendre l'activitat del mercat setmanal no sedentari dels dijous i dissabtes a Sant Sadurní, després de la suspensió forçosa de l'activitat en les darreres setmanes a causa de la crisi sanitària i el decret de l'estat d'alarma.

El mercat reobre amb algunes limitacions i restriccions, i caldrà també que paradistes i clients prenguin les màximes mesures possibles de prevenció i protecció sanitàries.

Fins a nou avís, el mercat es ditsribuirà només al carrer Raval, carrer Anselm Clavé i plaça de l'Ajuntament, amb una distància mínima de dos metres. Les parades que s'instal.laran seran d'alimentació, flors i planter i alimentació per a mascotes.

L'horari del mercat serà de 8:30 del matí a 1 del migdia.

Comanda prèvia per telèfon

També es recomana als clients que redueixin el temps d'estada al mercat, fent la seva comanda prèviament per telèfon.

També alguns d'ells ofereixen servei a domicili durant l'estat d'alarma. Podeu consultar la llista de paradistes al web www.santsadurni.cat/mercat.

MESURES DE PREVENCIÓ I PROTECCIÓ

La Policia Local, i, en general, els agents de l'autoritat, vetllaran perquè des de l'inici fins a la conclusió el mercat es respectin aquestes condicions controlant i regulant, si fos necessari, l'accés per evitar aglomeracions i, en la mesura del que sigui possible, qualsevol contacte social que no tingui per objecte la compravenda de productes.

Les principals mesures sanitàries que caldrà seguir seran:

  • Caldrà mantenir una distància mínima de 2 metres amb els paradistes i altres clients
  • Fer ús de mascareta
  • No es podran tocar els productes de venda
  • Fer el pagament amb targeta quan sigui possible
  • Els paradistes hauran de fer ús de mascareta, guants i posar a disposició dels clients productes per a la higiene i desinfeccióPodeu consultar aquesta i altra informació d'interès a la següent infografia:

mercat Sant Sadurní

Podeu ampliar la imatge clicant a sobre

PUBLICAT EL 20.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic