Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb pluja 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida: “Tots els partits ens hem de trobar per poder recuperar el poble”
La portaveu socialista ha anunciat públicament la seva renúncia al càrrec per motius professionals

 La portaveu del PSC a Sant Sadurní, Susanna Mérida, ha participat en la ronda especial COVID-19 per valorar la situació derivada de la crisi sanitària. Una entrevista on ha explicat que “Hem preparat un decàleg perquè tots els partits ens hem de trobar per poder recuperar el poble quan tot això passi. Segurament haurem d'aprendre també a conviure amb aquest virus”.

Preguntada per l’actualitat de la Casa dels Avis, Mérida ha estat clara: “Aquest virus marcarà un abans i un després en la gestió de les residències i la cura de la gent gran”.

Una entrevista que ha servit, a més, per avançar que ja no continuarà com a portaveu dels socialistes per motius laborals: “Vull estar a política perquè m'ho crec i vaig a totes. Quan creus que et faltarà energia és el moment de deixar-ho, i se m'ha presentat l'oportunitat per fer-ho”, afegint també que “continuaré com a primera secretària del partit, però ja tenia clar que era el meu darrer mandat com a candidata del PSC”.

Mérida, regidora del PSC a l'Ajuntament des de l'any 2007, va ocupar l'alcaldia durant de meitats de 2013 a mitjans del 2014. Amb aquest pas també abandona el seu càrrec com a consellera del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 24.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic