Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 21ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga: "Els números no canviaran, però sí la suma de forces”
El portaveu de Sant Sadurní en Comú ha parlat de la convocatòria de noves eleccions a Catalunya

La Roda Política del mes de febrer l’ha encetat el portaveu de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga, que ha passat aquesta setmana pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per valorar alguns dels punts més destacats del ple municipal del mes de gener i per posar sobre la taula algunes qüestions d’actualitat. Entre elles, la convocatòria d’eleccions a Catalunya.

Pel que fa a l’aprovació dels pressupostos del 2020 que es durà a terme al ple d’aquest mes de febrer, Berlanga ha explicat que “hi ha una nova manera de fer, ja que no hem tingut cap reunió”, però ha afegit també que serà, presumiblement, un “pressupost més participatiu, potser més a l’alça i on sembla que el camp de futbol serà la gran prioritat d’inversió”.

El portaveu dels comuns ha aprofitat per destacar la bona feina de l’Oficina d’habitatge local, malgrat l’escassetat d’immobles: “No hi ha parc d'habitatge, tot i que l'oficina fa bona feina. Hem encetat una mesa d'habitatge”.

Preguntat per l’aprovació de la moció que presentava la CUP sobre la creació d’una cooperativa de serveis, Berlanga va assenyalar les discrepància dels dos socis de govern: “la ideologia és diferent entre els dos partits i en qüestions d'aquestes no seria normal que estiguin d'acord”. Amb tot, també va voler destacar que des del partit que encapçala estan “molt d'acord amb la cooperativa, ja que moltes feines es fan de manera molt precària”.

Berlanga va cloure l’entrevista valorant la convocatòria de noves eleccions a Catalunya, amb data encara per confirmar i a l’espera de l’aprovació dels pressupostos: “Crec que s'han acabat les grans majories absolutes. Els números no canviaran, però sí la suma de forces. Ens hem de posar a treballar, aprendre a negociar i a discutir”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 03.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic