Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Estat del cel 21ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Temporal Gloria
Balanç del temporal d'aquests dies al municipi
Malgrat algunes afectacions de diversa consideració, l'episodi de vent i pluges que encara es prolongarà durant aquest dimecres té un impacte lleu a Sant Sadurní

A l'espera de l'evolució del temporal durant la tarda i vespre d'avui, en què s'ha anunciat la reactivació d'un nou front de pluges, el balanç d'incidències a Sant Sadurní es pot valorar com a moderat, atenent a l'enorme impacte i conseqüències que ha tingut a molts altres territoris del país.

L'efecte del vent i de l'aigua ha provocat la caiguda d'alguns arbres, com a la plaça Nova, al carrer Montardit, carretera de Masquefa, el camí de Mas Asperó i a l'escola Jacint Verdaguer. L'Ajuntament ha tancat per seguretat l'accés a la Plaça Nova, per tal d'avaluar la situació dels altres arbres existents a l'espai. Aquesta situació es mantindrà fins que es desactivin es plans d'emergències decretats per Protecció Civil durant aquests dies.

També s'han produït diversos despreniments de terra, com a la carretera de Can Benet de la Prua a Can Benet i als camins de Mas Asperó o de Cal Mota. Operaris municipals han estat treballant per tal que durant el dia d'avui quedin reparats. En les darreres hores també s'han registrat diversos talls en el subministrament elèctric, afectant l'enllumenat elèctric i a unes desenes d'abonats. Alguns encara durant el matí estaven sense llum, a l'espera que la companyia elèctrica pugui resoldre l'avaria. 

Pel que fa als serveis municipals, alguns equipaments, com el Casal d'Entitats, la Biblioteca municipal o l'Escola bressol l'Espurna, han patit alguns contratemps per petites inundacions.

Des de l'Ajuntament es demana precaució a la ciutadania, per tal que eviti encara durant les properes hores desplaçaments i activitats a l'aire lliure si no són estrictament necessaris.

PUBLICAT EL 22.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic