Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Núvols alts 19ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
S'inaugura la Xarxa d'Àrees d'Autocaravanes del Penedès
A Sant Sadurní aquesta instal.lació ja està en funcionament des de finals de juny

Aquest dimarts es va inaugurar a Sant Martí Sarroca la Xarxa d´àrees d´autocaravanes RV Penedès. L'acte va comptar amb la participació del Diputat Delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el president del Consell Comarcal de l´Alt Penedès, el president del Consorci de Promoció Turística del Penedes i els representants alcaldes i regidors dels municipis que formen part d´aquesta xarxa, entre els quals el regidor de Promoció Turística de Sant Sadurní, Ton Amat. 

El Consorci de Promoció Turística del Penedès l´any 2016 en el marc de la línia de subvencions Meses de Concertació de la Diputació de Barcelona va aconseguir el suport per econòmic per desenvolupar el projecte de Xarxa d´àrees d´autocaravanes, que dotava al Consorci d´una subvenció que amb el cofinançament dels municipis participants superava la inversió total en més de 200.000€.

A Sant Sadurní aquest espai, situat a la zona de Can Ferrer del Mas, proper al castell i al barri Vilarnau, ja es va obrir al públic a finals del mes de juny. L'àrea té capacitat per aproximadament una desena de vehicles d'aquestes característiques i compta amb una font d'aigua potable i un punt pel buidatge d'aigües grises i negres, tres taules de pícnic amb els seus corresponents bancs i papereres. Cada plaça s'ha senyalitzat amb travesses de fusta. L'àrea és d'ús exclusiu per a autocaravanes, amb estada màxima de 48h i no es faran reserves de places. La tarifa és gratuïta. Properament s'hi habilitarà una zona arbrada, aprofitant un període climatològic molt més propici i amb temperatures més adequades perquè els arbres creixin i prosperin bé.

RV Penedès vol oferir un servei al visitant que es desplaça en camper o autocaravana, que permeti visitar els pobles, els seus voltants i els atractius turístics de la destinació. La promoció turística i l´impuls al comerç de proximitat estan totalment vinculats a aquest projecte, permetent fomentar la relació entre ens públics i el sector privat.

Actualment la xarxa, es distribueix pel territori en 12 municipis, tots ells de fàcil accés des de les carreteres locals, vies principals de comunicació l'AP-7, la N340, la C-15 i també la xarxa de transport públic de rodalies i busos que ens permeten la connexió amb la ciutat de Barcelona de manera molt ràpida i còmode.

Els 12 municipis que configuren la xarxa i que ofereixen serveis unificats als seus usuaris son: Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d´Anoia, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, Vilobí del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Sant Cugat de Sesgarrigues, Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i el Pla del Penedès.

Tanmateix aquest és un projecte viu i obert a créixer, tant amb nous espais públics com a incorporar a establiments privats que sumin a la iniciativa.

RV PENEDÈS és una nova proposta que segueix l´estratègia de màrqueting de Turisme de Catalunya, de productes 4D: Desestacionalitzadors, generadors de Despesa, Descentralitzadors i Diversificadors

PUBLICAT EL 20.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic