Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 27ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Barris 2019
Del 20 al 27 de juny, Festa dels Barris de Sant Sadurní
Ja pots consultar la programació d'activitats

Sant Sadurní d'Anoia celebrarà del 20 al 27 de juny una de les cites més tradicionals del seu calendari festiu, la Festa dels Barris. Una edició que arribarà enguany en plena entrada a l'època estiuenca i que coincidirà per dates amb la Revetlla de Sant Joan.

De nou, els set barris històrics de la vila prendran el protagonisme al llarg d'una setmana, organitzant activitats i propostes lúdiques per a petits i grans. El rengle dels confits del barri Ajuntament, la tarda del divendres 21, en què hi participen els nenes i nenes de les escoles de la vila, les xocolatades o les sardanes, se succeiran amb diferents espectacles infantils de tarda i propostes musicals per la nit. A més, és clar, de les tradicionals tronades d'inici de barris, els castell de focs i el tradicional Rengle amb la companyia de la Banda dels Barris, les mantellines, els bastons i clavells, així com alguns actes que són tret d'identitat d'alguns dels barris, com les catifes de flors del barri Església, entre d'altres.

Podeu consultar la programació de la Festa dels Barris 2019 al següent enllaç

PUBLICAT EL 12.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic