Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
patrulla mixta
Els Mossos detenen quatre joves per quatre atracaments violents a Sant Sadurní i a Vilafranca
L'Ajuntament treballava des de fa mesos amb Mossos per resoldre el conflicte que aquests joves ocasionaven als veïns del pis que havien ocupat

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre l’11 i el 12 de maig quatre joves d’entre 17 i 20 anys per quatre robatoris amb violència i intimidació a Sant Sadurní d’Anoia i a Vilafranca. Les víctimes van ser dues dones i diversos menors.

La investigació va començar el 4 d’abril, quan els agents van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació per part d’un grup de joves a una dona al carrer, a Vilafranca i després es van produir diversos robatoris i intimadacions als dos municipis.

Aquests mateixos joves són els que ocupaven des de principis d'any un pis del carrer Sant Pere de Sant Sadurní, provocant constants aldarulls i molèsties als veïns, que havien presentat diverses queixes a l'Ajuntament que acabaven amb constants actuacions del la  la Policia al lloc dels fets.

Durant aquests mesos l'Ajuntament, des d'Alcaldia, Governació i Acció Social, ha treballat conjuntament amb Mossos d'Esquadra per resoldre aquest conflicte, que ha acabat amb aquestes detencions.

El passat 20 de maig l'alcalde de Sant Sadurní d'Anoia, Josep Maria Ribas, la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Acció Social es van reunir amb els veïns afectats per explicar-los el desenllaç de la situació i les actuacions que s'havien dut a terme durant aquest tot temps

.Els tres arrestats majors d’edat van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó per a un d’ells. A un altre se li va prohibir l’entrada al municipi de Sant Sadurní i la resta va quedar en llibertat amb càrrecs. El menor va passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

PUBLICAT EL 21.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic